Cégünkről

A Text Master Kft. filozófiája

A pécsi székhelyű Text Master Kft. ugyan nem régen alakult, de az alapítók évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a fordítás, tolmácsolás terén. Tevékenységüket korábban más formában, de szintén egyéni fordítóként végezték.
Tapasztalataik szerint a Pécsett, és a Dél-dunántúli régióban tevékenykedő ügyfelek elsősorban német és angol nyelven vesznek igénybe fordítást, vagy tolmácsolást. Ez a felismerés is hozzájárult azon szándék megvalósításához, hogy a Text Master Kft. ne fordítóirodaként működjön. Miért? Mert mi az Ügyfelek fejével gondolkodunk, és szem előtt tartjuk igényeiket. Ha körbetekintünk a pécsi-baranyai fordítói piacon, láthatjuk, hogy a fordítóirodák közel azonos árszínvonalon kínálják szolgáltatásaikat Ügyfeleiknek.

Mit tehet az ügyfél akkor, ha olcsóbban szeretne hozzájutni a fordításhoz anélkül, hogy a kedvező ár a minőség rovására menne?

A válasz egyszerű. Ahogyan kereskedelmi termékek esetében, itt is a “gyártónál” kell vásárolni. Mert a gyártó – ebben az esetben a fordító – a munkadíjon felül nem kíván extra bevételt realizálni, nem mással végezteti el a munkát, hanem ugyanúgy, mintha az egyik irodától kapta volna az Ön megbízását, saját maga készíti el azt. A különbség tehát csupán annyi, hogy az iroda a saját hasznával növelt áron fogja Önnek kiszámlázni a fordítást. Ugyanez a helyzet a tolmácsolás esetében: az irodák költségeik fedezése végett felárat számítanak fel a tolmácsnak fizetett óradíjra.

A megoldás: Minőségi fordítás – első kézből. Text Master Kft., Pécs

Miért ne élne Ön is a lehetőséggel, hogy a LEGJOBB ÁRON rendelje meg a fordítást, tolmácsolást?

Itt kérhet azonnal ingyenes árajánlatot!